Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

Az MHT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Pályázat a Magyar Hypertonia Társaság tagjai számára
  [2006.07.28.] - MHT - Hírkategória: Általános
  A Magyar Hypertonia Társaság tagjai számára pályázatot hirdet, hogy ezzel is hozzájáruljon a hazai hypertonológia fejlesztéséhez.

  Pályázni lehet hypertoniával kapcsolatos klinikai és elméleti tudományos kutatás, külföldi illetve belföldi kongresszusi részvétel, külföldi illetve belföldi tanulmányúti ösztöndíj kapcsán, valamint külföldi előadó meghívására, szakkönyv vásárlására, illetve PhD képzés támogatására.

  A pályázatokat az MHT Tudományos Bizottságához kérjük benyújtani. Utazási pályázatot folyamatosan lehet benyújtani, tudományos pályázatot pedig évente kétszer, március 15-ig, illetve szeptember 15-ig. Az elbírálás a pályázat tudományos értéke, megvalósíthatósága, hazai hypertonológia fejlesztéséhez történő hozzájárulása, valamint a pályázó szakmai háttere, hazai és nemzetközi aktivitása alapján történik. A pályázók az eredményről levélben kapnak értesítést. Az eredményes pályázatok (pályázó neve, pályázat címe, a támogatás összege) a Hypertonia és Nephrologia c. folyóiratban is megjelennek.

  Az érdeklődők részletes információhoz juthatnak a kapcsolódó dokumentumban, valamint az MHT Web-rendszerében az Ösztöndíjak, pályázati lehetőségek menüpont alatt .

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>