Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

A MHT legfrissebb hírei


Hírkategória: Képzés, pályázat
 • Pályázati felhívás
  [2017.12.01.] - MHT - Hírkategória: Képzés, pályázat

  A Magyar Hypertonia Társaság vezetősége kiemelt jelentőségűnek tartja a minél nagyobb számú aktív részvételt a 2018. június 8-11. között Barcelonában megrendezésre kerülő, az Európai és a Nemzetközi Hypertonia Társaság (ESH / ISH) közös Kongresszusán, melynek érdekében két egymást követő pályázatot hirdetünk tagjaink számára.

  Az ESH / ISH Kongresszus absztrakt beadási határideje: 2017. december 21.

   

  1. Pályázat: Az absztraktot beadó Kollégák első pályázatunk keretében pályázhatnak arra, hogy az MHT vállalja át a 2018. évi ESH tagsági díjukat, mely a Kongresszus kedvezményes regisztrációs lehetőségén túl egy éves Journal of Hypertension előfizetést is jelent. Az első pályázat feltétele az MHT tagság mellett az elküldött absztrakt és az előadó ESH tagsági jelentkezését és a tagdíj befizetését igazoló értesítés elküldése az alábbi email címre: fotitkar@hypertension.hu.

  Az ESH / ISH Kongresszus absztraktjainak elbírálása 2018. január második felében esedékes.

   

  2. Pályázat: Az elfogadott absztrakttal rendelkezők a második pályázat keretében maximum 250.000 Ft/ fő támogatásban részesülhetnek, melyről 2018. február folyamán döntés születik, így a pályázat sikere esetén a „korai regisztráció” kedvezménye is igénybe vehető. A támogatás a regisztrációs díj mellett az utazási- és a szállás költség fedezésére szolgál. Fenti kiemelt összeg kizárólag a 2018-as ESH / ISH Kongresszusi részvétel érdekében pályázható. A második pályázatra pályázhatnak a Magyar Hypertonia Társaság azon tagjai, akiknek elfogadott absztraktjuk van, illetve kijelentik, hogy egyéb (pld. gyógyszergyári) támogatásban nem részesülnek. A második pályázat támogatás odaítélésének feltétele az absztrakt elfogadása. Kérjük, hogy második pályázatát az absztrakt elfogadását igazoló értesítéssel juttassa el a korábban már említett e-mail címre: fotitkar@hypertension.hu.

  Minden kedves tagtársnak sikeres absztrakt beküldést kívánunk és reméljük, hogy minél többen részt tudunk venni a júniusi kongresszuson! A kongresszus honlapja: http://www.esh2018.eu/

  További információ: Dr. Nemcsik János: janos.nemcsik@gmail.com

   

  Prof. Dr. Járai Zoltán                                                                   Prof. Dr. Koller Ákos

     az MHT elnöke                                                             az MHT tudományos bizottság elnöke                  

   

   

      Prof. Dr. Páll Dénes                                                                   Dr. Nemcsik János

  az MHT elnökhelyettese                                                                az MHT főtitkára

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>