PÁLYÁZATI  FELHÍVÁS

 

 

A Magyar Hypertonia Társaság Vezetősége pályázatot hirdet a Társaság XI. Kongresszusán megrendezésre kerülő főtémákra.

 

 

A pályázatot a Társaság a hypertonia betegség elméleti kutatói/kutatócsoportjai és a hypertoniás betegek kezelésével és gondozásával foglalkozó elméleti és gyakorlati kutató/munkacsoportok számára írja ki, nem zárva ki a határterületeken, vagy az alapellátásban dolgozó egyéni kutatókat/munkacsoportokat sem.

 

A pályázatnak tartalmaznia kell a témajavaslatot (kongresszusi főtéma cím formájában) és egy rövid (egy gépelt oldalnál nem hosszabb) összefoglalást a megvalósításról. A megvalósítás tartalmazza a főtéma előadásokból álló tematikai javaslatát (egy összefoglaló és több kutatási eredményt bemutató előadás címe, nem több mint három előadás), valamint a lehetséges levezető elnök és a külföldi, vagy magyar előadóknak a személyi javaslatát.

 

A pályázatnál előnyt jelent, ha feltüntetik, hogy a munkacsoport eredményeiből hány olyan előadást terveznek benyújtani – szabad előadás formájában – amely a választott főtémához kapcsolódik és így időben is a főtémához sorolható.

 

 

A pályázat benyújtási határideje 2003. április 30.

 

 

Benyújtás helye személyesen, vagy postai úton: Magyar Hypertonia Társaság, Dr. Kiss István főtitkár. 1115 Budapest, Tétényi út 12-16.

 

 

 

a Magyar Hypertonia Társaság

Vezetősége